(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä Prisma Triplaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme keräilijöitä Kauppakassi-verkkokaupan tilausten käsittelyyn. Tässä työssä käsittelet verkkokaupan asiakastilauksia ja keräilet ne ripeästi valmiiksi asiakkaille noudettavaksi Prisma Triplan noutopisteeseen. Keräilytehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä hyvää fyysistä kuntoa ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka, täsmällinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa. Työvuoroja on tarjolla keikkaluontoisesti. Keräilyn lisäksi voit halutessasi tehdä keikkatöitä myös muissa toimipisteissä esimerkiksi hyllytyksen tai kassatyön parissa. Aloitus sovitusti marras-joulukuun aikana.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!