(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä päivittäistavarakauppaan
Transval Myymäläpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsimme verkkokauppakeräilijöitä päivittäistavarakauppaan

Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa. Vuorot sijoittuvat ma-la välille. Työaika on pääsääntöisesti 06:00-14:00. Vuoroja on tarjolla 4-5 kertaa viikossa. Palkkasi määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Työtehtävänäsi on toimia verkkokauppakeräilyssä, jossa vastuullasi on kerätä asiakkaan verkkokauppatilaus noudettavaksi myymälästä tai toimitettavaksi kotiovelle. Aikaisempi kokemus keräilystä ei ole välttämätöntä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Katsomme eduksi päivittäistavarakaupan tuotetuntemuksen.

 

Edellytämme hakijoilta

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Reipasta asennetta työntekoa kohtaan
  • Valmiutta oppia uutta

Eduksesi on

  • Päivittäistavarakaupan tuotetuntemus
  • Kaupan alan työkokemus
  • Hyvä fyysinen kunto

 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan.

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjapalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Itäkeskus