(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä päivittäistavarakauppaan
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme asiakkaallemme Lahden keskustaan

keräilijöitä päivittäistavarakauppaan

keikkaluontoiseen työsuhteeseen. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Lähtökohtaisesti tarjolla aamuvuoroa klo 6. alkaen.

Odotamme sinulta aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä työskennellä ripeästi myös paineen alla. Sinulla on kokemusta kaupan alalla työskentelystä tai muusta vastaavasta asiakaspalvelutyöstä.

Työtehtävät koostuvat pääosin verkkokaupan tilausten keräilystä, mutta jatkossa työtehtäviä voivat olla myös kassatyöskentely, hyllyttäminen, palvelutiskimyynti sekä muut kaupan työtehtävät. Posti-, matkahuolto- ja veikkausosaaminen katsotaan eduksi. Myös hygieniapassi sekä anniskelu/ikärajapassi ovat eduksi sinulle. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemus oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä:

Anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puh. arkisin ma-pe klo 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.