(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä KaVo Kerrille
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Etsimme hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme KaVo Kerrille keräilijöitä ja pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Työsuhde alkaa huhtikuussa ja kestää arviolta kesän 2019 loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävälle voi olla mahdollisuus työllistyä myös määräaikaisuuden jälkeen. Töitä tehdään päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä. Varmistat, tuotantolinjoilla tarvittaevien osien saatavuuden sekä sen, että osia on riittävästi varastossa. Aiempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovat erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. KaVo Kerrillä työskentelet siisteissä tiloissa ja pääset tutustumaan Lean-työskentelyyn. Voit myös tutustua KaVo Kerriin tarkemmin tämän videon kautta: https://youtu.be/oKov9csd9WQ

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi