(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä Hyvinkäälle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme tuotannon keräilijöitä Hyvinkäälle

Haemme nyt Hyvinkäällä sijaitsevalle asiakkaallemme keräilijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Hyvinkäällä, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, 6-14 ja 14-22.

Työ on pääasiassa kokoonpantavien sähkölaitteiden keräilyä. Keräily tapahtuu tabletin avulla ja kävellen. Työssä käytetään myös tukipyörätrukkia, joten trukinajotaito on eduksesi. Tulet kuitenkin pärjäämään työtehtävässä, mikäli olet asenteeltasi reipas, oma-aloitteinen sekä kykenet työskentelemään tiimityössä. Odotamme sinulta myös aitoa kiinnostusta logistiikka-alan töitä kohtaan, perustason IT-taitoja sekä halua oppia uusia asioita.

Työssä menestyminen edellyttää:
- Täysi-ikäisyyttä
- Suomen kielen taitoa 
- Itsenäistä työotetta
- Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

Työt alkavat sovitusti alkuvuoden aikana.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa klikkaamalla Hae tätä paikkaa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 mennessä.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi