Keräilijöitä, Alepa Kauppakassi, Vantaa, HOK-Elanto
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Alepan Kauppakassi-palvelu on Suomen nopein ruoan verkkokauppa. Kauppakassista kuljetetaan verkkokauppaostoksia koko pääkaupunkiseudulle ja Nurmijärvelle. Kauppakassin keräilymyymälä sijaitse Vantaan Kartanokoskella.

Etsimme nyt keräilijöitä vakituiseen työsuhteeseen 30h/vko sopimuksilla. Työ on vuorotyötä ja keräilyä tehdään myös viikonloppuisin ja öisin.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja positiivista ja reipasta asennetta. Työssä tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus on eduksi. Olethan 18-vuotta täyttänyt ja suomen kielen taitoinen.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat ja tsemppaavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Alepa-ketjussa on hyvät etenemismahdollisuudet. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta-, yö- ja viikonloppulisät.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot