(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä/Hyllyttäjä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Hei sinä kaupan alan töistä innostuva tekijä! Etsimme verkkokaupan KERÄILIJÄÄ/HYLLYTTÄJÄÄ asiakkaallemme päivittäistavarakauppaan Hämeenlinnaan.

Sinä olet ihmisten kanssa toimeen tuleva ja asiakaspalvelutyöstä innostuva tekijä. Sinulle on tärkeää on siisteys ja tuotteiden kaunis esillepano. Sinun päiväsi tässä tehtävässä koostuvat tuotteiden hyllyttämisestä sekä verkkokaupan keräilytehtävistä. Asiakkaat tulevat olemaan päivittäin osa sinun työtäsi, joten olethan asiakaspalveluhenkinen. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta kaupanalan tehtävistä tai logistiikka-alan töistä, jos sitä on sinulle kuitenkin kertynyt, niin kerrothan sen hakemuksessasi.

Sinä tulet työllistymään Amikon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt sijoittuvat arkeen klo: 6-14 välille tai sopimuksen mukaan. Sinun on mahdollista aloittaa työt nopeallakin aikataululla.

Jos tämä tehtävä kuulosti juuri sinulle oikealta, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös olla tarvittaessa yhteydessä Amikon Miraan puh. 050 347 9977, mira.makinen(at)amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!