Keräilijä
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Tehtävästä

Valmistamme Metson Vantaan venttiilitehtaalla vaativia virtauksensäätöratkaisuja muun muassa öljy- ja kaasuteollisuuden prosesseihin.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja ahkeraa Keräilijää noin 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimit osana maailmanluokan tuotantoprosessia vastaten kokoonpanossa tarvittavien materiaalien keräämisestä trukilla ja käsin. Keräilijän tehtäviin kuuluvat venttiiliyhdistelmien osien keräily, keräyslistojen kuittaaminen ja valmiiden keräysten toimittaminen loppukokoonpanoon sekä varaston järjestyksen ylläpito ja inventointi. Lisäksi tehtäviäsi voivat olla muun muassa materiaalin vastaanotto ja hyllytys. Työnkuvaan kuuluu myös keräilytoiminnan kehittämistehtävissä avustaminen.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin, mutta ajoittain on mahdollisuus myös viikonloppuylitöihin. 

 

Menestyäksesi

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii kykyä toimia systemaattisesti, reipasta luonnetta, ahkeruutta ja soveltuvuutta trukkitöihin. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran fyysistä nostotyötä. Arvostamme aiempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä, alan perustutkintoa sekä trukinajotaitoa.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä toiminnassa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta tiimityöskentelyyn. Hoidat aloittamasi asiat loppuun asti. Lisäksi englannin kielen osaamisesta ja tietokoneen käytön perusosaamisesta on etua.


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvässä tiimissä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi osana venttiiliyhdistelmien tuotantoprosessia. Pääset toimimaan yhteistyössä koko tuotantoprosessin kanssa toteuttaen yhdessä asiakaslupauksemme.

 

Lisätietoja


Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Timo Ahonen puh. 050 597 7626 tai timo.ahonen@metso.com. Puhelut keskiviikkona 10.4. klo 13-14.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin maanantaina 22.4.2019. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255430
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa