(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Kiinnostaako varastoala, oletko vailla töitä? 

Haemme nyt asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ/KERÄILIJÄÄ Turkuun.

Työtehtäväsi on tukkuvarastossa tapahtuvaa tavaroiden keräilyä keräilyvaunulla ja keräilypäätteellä, työhön voi sisältyä myös muita varastotöitä.

Töitä on arkisin klo 7 - 16 välilillä 25 - 40h/vko. Töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun, jatko mahdollinen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varasto- tai keräilytehtävistä sekä keräilyvaunun ajosta. Hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti ja huolellisesti. Ennen kaikkea haemme reipasta henkilöä hyvällä asenteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 11.11.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.