(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Kiinnostaako sinua fyysinen ja liikkuva työ? Etsitkö työpaikkaa Vantaalta?

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Viinikkalaan varastotyöntekijöitä. Työ tapahtuu viileässä tilassa (noin +2 astetta) ja pitää sisällään pakattujen elintarvikkeiden ja mehujen keräämistä tarralistojen avulla. Töitä tehdään klo 6-22 välillä ja vuoroja on 2-5 kertaa viikossa, ainakin tiistaisin ja torstaisin. Osa työvuoroista sijoittuu lauantaille ja sunnuntaille joten mahdollisuus tehdä töitä tarvittaessa viikonloppuisin katsotaan eduksi.

Työntekijöiltä edellytämme motivaatiota varastotöitä kohtaan, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työporukka on pieni ja tiivis ja joukon jatkeeksi toivotaan henkilöitä, joilta löytyy huumorintajua ja pientä pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä monimuotoisessa ympäristössä monipuolisten tehtävien parissa. Työtaitojesi karttuessa pystymme tarjoamaan sinulle myös vastuullisempia tehtäviä. Aloitukset työssä ovat viikkojen 8-9 aikana. Työsuhteet solmitaan aluksi elokuun loppuun saakka, mutta hyvin töissä menestyvillä henkilöillä on loistavat mahdollisuudet myös pitkäaikaiseen paikkaan.

Mikäli työ herätti mielenkiintosi ja koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana.