(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä yövuoroon
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko halukas työskentelemään yövuorossa? Löytyykö sinulta kiinnostusta avustavista tiiminvetäjän tehtävistä?

Etsimme nyt keräilijää yövuoroon! 

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa leipomotuotteiden keräily valo-ohjatusti ja omavalvontasuunnitelman toteuttaminen käytännössä. Työtehtäviisi tulee kuulumaan myös ajoittain vetovastuu yövuoron sujuvuudesta sekä vastaat myös siitä, että oikeiden reittien kuljettajat saavat oikeat tavarat oikeaan aikaan. Toimipiste sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi.

Työvuorot alkavat viikonpäivästä ja sesongista riippuen klo 23-01 välillä ja loppuvat noin klo 6.00. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Kokemuksesta riippuen tuntipalkka on 11.58 €-13.26 € + vuorotyölisät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Puhut hyvää suomen kieltä
  • Kommunikoit hyvin englannin kielellä
  • Sinulla on jo kokemusta varastotöistä
  • Omaat hyvät vuorovaikutus – ja tiimityöskentelytaidot

Tehtävässä pärjää parhaiten reippaalla asenteella ja aidolla kiinnostuksella logistiikan työtehtäviä kohtaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Haku päättyy 20.10.2019

Linda Dikert
Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi