(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä yövuoroon
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko halukas työskentelemään yövuorossa? Löytyykö sinulta kiinnostusta avustavista tiiminvetäjän tehtävistä?

Etsimme nyt keräilijää yövuoroon! 


Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa leipomotuotteiden keräily valo-ohjatusti ja omavalvontasuunnitelman toteuttaminen käytännössä. Työtehtäviisi kuuluu myös ajoittain vetovastuu yövuoron sujuvuudesta sekä vastaat myös siitä, että oikeiden reittien kuljettajat saavat oikeat tavarat oikeaan aikaan. Toimipiste sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön!

Työvuorot alkavat viikonpäivästä ja sesongista riippuen klo 23-01 välillä ja loppuvat noin klo 6.00. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Kokemuksesta riippuen tuntipalkka on 11.58 €-13.26 € + vuorotyölisät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Puhut hyvää suomen kieltä
  • Kommunikoit hyvin englannin kielellä
  • Sinulla on jo kokemusta varastotöistä
  • Omaat hyvät vuorovaikutus – ja tiimityöskentelytaidot

Tehtävässä pärjää parhaiten reippaalla asenteella ja sillä, että omaat aidon kiinnostuksen työskennellä logistiikan parissa.


Haku päättyy sunnuntaina 18.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa -linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Linda Dikert
Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi