(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä Tuusulaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haetko itsellesi kokoaikaista työtä? Tai kenties osa-aikaisempaa työtä esimerkiksi opiskelujen ohelle? Meillä on nyt tarjolla Tuusulassa molempia!

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan logistiikkakeskukseen reippaita työntekijöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Työ on 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuorossa pääosin arkisin, mutta mahdollisuus myös sunnuntaityöskentelyyn on olemassa. Työpaikalla pääset tekemään puheohjattua keräilyä keräystrukkia käyttäen. Tuotteita kerätään tukkurullakoihin sekä lavoille ja työskentely tapahtuu viileässä sekä lämpimässä tilassa. Tässä työtehtävässä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta varastotyöstä, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Tehtävässä pärjää mainiosti henkilö, jolla on hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu tehdä rutiininomaista työtä. Työssä pääset toimimaan tehokkaan ja mukavan työtiimin kanssa, jossa on kannustava työnjohto. Työ on ajoittain hektistä ja kasvattaa täten työntekijän paineensietokykyä.

Jos uskot pärjääväsi tässä työtehtävässä, viihdyt varastoympäristössä ja itsenäisessä työssä sekä näet itsesi osana mukavaa tiimiä, jätä hakemuksesi heti. Aloitus työhön voidaan sopia hyvinkin nopeasti!