(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä / Tuotantotyöntekijä Escamar Seafoodille
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haluatko olla osa kehittyvää ja kasvavaa, Pohjoismaiden johtavaa kalakonsernia? Haluatko osallistua hyvän ja terveellisen ruuan tuotantoon, jossa kala on intohimo?

Lähde mukaan yritykseen missä ollaan mukana sydämellä siinä, mitä tehdään ja ollaan ylpeitä yhteisistä aikaansaannoksista. Työssäsi pääset tutustumaan niin tuotantoon kuin varaston keräilyyn.

Escamar Seafood Oy kehittää, valmistaa, jalostaa ja markkinoi kuluttajien tarpeet ja vaatimukset täyttäviä tuorekalajalosteita vähittäiskaupoille ja suurkeittiöille Suomessa. Valikoimista löytyy laadukkaita, monipuolisia ja helppokäyttöisiä kala- ja äyriäisvalmisteita. Tuorekalajalosteet tarjoavat kuluttajille arjen sujuvuutta, makunautintoja ja hyvinvointia. Eettisyys ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja Escamar Seafoodille.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviisi kuuluu varaston keräily sekä tuotannossa mm. kalatuotteiden ruodottaminen ja pakkaaminen viileissä noin +3-5 asteisissa tiloissa. Työtä tehdään ma-la klo 6-16 välillä. Työsuhde on määräaikainen, alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää alustavasti vuoden loppuun saakka mutta mahdollisuus myös jatkoon on. Toimipiste sijaitsee Itä-Helsingissä Kivikossa.

Onnistuminen tässä työssä vaatii kylmäkestävyyttä, hyvää fyysistä kuntoa, reipasta työotetta sekä halua oppia. Sinulta tulisi olla myös hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus sekä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan, jos sinulta löytyy kalankäsittelytaitoja tai olet jo kartoittanut kokemusta varastossa keräilytehtävissä.

Työyhteisössä Escamar Seafoodilla työn iloa tuovat onnistumiset omassa työssäsi, mukavat työkaverit ja ihmisiä arvostava positiivinen ilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme henkilö, lähetä meille työhakemus ansioluettelon kera. Haastattelut aloitetaan heti.