(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Hei sinä kaupan alan töistä innostuva tekijä! Etsimme asiakkaallemme näppäräsormista verkkokaupan KERÄILIJÄÄ.

Sinä olet oma-aloitteinen ja ahkera tekijä sekä erittäin motivoitunut työtä kohtaan. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta kaupan alalta tai logistiikkapuolen töistä.

Sinun työsi tulee koostumaan pääasiassa verkkokaupan tilausten keräilystä. Työ vaatii siis tarkkuutta ja huolellisuutta, ja toivottavasti kiire ei saa sinua helposti hätkähtämään!

Sinä tulet työllistymään Amikon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat arkiaamuihin ja työtä on arvioilta noin 30-37,5h/vko.

Jos tämä tehtävä kuulosti juuri sinulle oikealta hommalta, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme www.amiko.fi. Huomaathan lyhyen hakuajan ja toimit nopeasti. Voit olla tarvittaessa yhteydessä Amikon Tiituun, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!