(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä - Pa-Hu Oy
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Asiakkaamme Pa-Hu on kasvattanut toimintaansa voimakkaasti viime aikoina, ja kasvun edelleen jatkuessa etsimmekin heidän varastolleen nyt

KERÄILIJÄÄ

pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus henkilöstövuokrauksella Adeccon kautta, jonka jälkeen tahtotilana töiden jatkaminen vakituisesti Pa-Hu:n palveluksessa.

Etsimme henkilöä, jolla on kertynyt jo jonkin verran kokemusta varastossa työskentelystä sekä trukin käytöstä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis trukinkuljettaja vaan tärkeintä on valmius, kyky ja halu oppia ja kehittyä trukin käsittelijänä työn ohessa. Olet lisäksi oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on halua ja uteliaisuutta oppia uusia asioita, kova työmoraali sekä raudanluja asenne ja motivaatio työhön. Tehtävässä vaaditaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Yrityksen työkielenä on suomi, joten edellytyksenä on myös vähintään perustasoinen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtäviisi kuuluu pääosin lavoilla olevien tuotteiden keräily järjestelmän antaman työlistan mukaisesti työntömastotrukilla sekä muut varaston toimintaan liittyvät tehtävät. Työsuhteen kuluessa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä myös vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.
Työ on alkuun päivätyötä, mutta tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.