(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä osa-aikaiseen työhön Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja huolellista varastotyöntekijää osa-aikaiseen pienkeräilytyöhön Vantaalle!

Tehtävässä toimit asiakkaamme logistiikka- ja tuotantokeskuksessa Vantaalla, Kivistön aseman läheisyydessä. Työnkuvana ovat varaston keräilytehtävät. Keräily on pääosin pientuotteiden listakeräilyä. Tuotetarjonta on laaja ja työssä korostuu numerotarkkuus ja huolellisuus. Etsimme henkilöä, jolla on motivaatio kohdillaan sekä aiempaa kokemusta varastolta tai tuotantotöistä. Jos olet lisäksi oma-aloitteinen, turvallisuusasiat huolella huomioiva tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta varastolta ja varsinkin keräilystä. Koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja venäjän osaaminen katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 3-4 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Työtä on tarjolla monta vuoroa viikossa, ajoittain myös täyttä viikkoa. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtä tehdään 7-15.30. Työntekijöillä tulee kuitenkin olla valmius aloittaa työpäivä tarvittaessa jo kello 6. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Oma-aloitteinen keräilijä osa-aikaiseen työhön Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
3-4 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.05.2018 mennessä.