(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä Nescolle varastotöihin
Nesco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Haemme nyt keräilijöitä varastotöihin päivävuoroon Orimattilaan Nesco Oy:lle kaudelle 2020!

Haemme ripeää ja työhön tarttuvaa tekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nescolle varastoon tuotteiden keräilyyn. Työhösi kuuluu asiakastilausten keräily varastosta ja niiden valmistelu pakkaaminen lähetyskuntoon saakka. Trukin ajo opetetaan, joten emme vaadi aikaisempaa kokemusta trukin ajosta. Työ on fyysisesti raskasta ja sisältää paljon liikkumista ja nostelua.

Mikäli haet fyysistä, aktiivista ja monipuolista työtä, niin tässä voisi olla oiva työpaikka sinulle! Työssä pakkaat käsin keräiltyä tavaraa kuormalavoille ja liikut paljon, joten olethan motivoitunut ja valmis myös fyysiseen työhön. Tärkeintä tehtävässä pärjäämiselle on hyvä ja töihin tarttuva asenne.

Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin klo 7-15.30.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun puolessa välissä sekä myöhemmin toukokuun aikana. Haemme työntekijää koko sesongin ajaksi ainakin lokakuun loppuun saakka, joten olethan valmis sitoutumaan töihin koko kaudelle. Hyvin työssään pärjäävällä henkilöllä voi olla erinomainen mahdollisuus jatkaa töissä pidemmällekin!

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan työnhakusivustolla. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten kiinnostuessasi älä aikaile vaan jätä hakemuksesi heti tällä viikolla. Ehdokkaiden haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat kysyä tehtävästä tai työstä lisää niin olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle Baronalle numeroon 050 572 4853.

Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA

Olemme parhaiten tavoitettavissa maanantaisin sekä keskiviikkoisin klo 9-10 välillä.