(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä Juvanmalmille
ABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme yhteistyökumppanillemme ABB:lle oma-aloitteista ja motivoitunutta varastotyöntekijää vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Juvanmalmille.

Haemme arvostetulle, kansainväliselle, asiakasyrityksellemme ABB Oy:lle keräilijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin Espoon Juvanmalmille. Työ on kokoaikaista päivätyötä, ja työtä tehdään kello 8-16 välisenä aikana. Yrityksen sijainnin vuoksi oma auto katsotaan eduksi.

Mitä tulet tekemään töissä?

Työtehtävät koostuvat pääasiassa tuotteiden keräilystä ja pakkauksesta sekä trukilla ajamisesta, josta toivomme sinulla olevan kokemusta. Lisäksi työhön kuuluu paljon tietokoneen käyttöä, ja kokemus SAP-ohjelman käytöstä katsotaan hakijan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittämään osaamistasi ammattimaisessa ja osaavassa työympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen sekä hyvät työskentelyolosuhteet.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kovaa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä. Aikaisempi työkokemus sekä kiinnostus teollisuuden tuotantotöitä kohtaan katsotaan hakijan eduksi. Toivomme myös valmiutta työskennellä 2-vuorossa sekä mahdollisuutta sitoutua pidemmäksi aikaa.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikimmiten. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään, kun sopivat henkilöt löytyvät. Kysymyksiin tarvittaessa vastaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi.