(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä-hyllytäjiä Prisma Itäkeskukseen
Prisma Itäkeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme keräilijöitä Kauppakassi-verkkokaupan tilausten käsittelyyn. Tässä työssä käsittelet verkkokaupan asiakastilauksia ja keräilet ne ripeästi valmiiksi asiakkaille noudettavaksi Prisma Itäkeskuksen noutopisteeseen. Keräilytehtvävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllytys päivittäistavarapuolella. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä hyvää fyysistä kuntoa ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka, täsmällinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa 30h/vko, vuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Toivottu aloitus tehtävissä helmikuun 2020 alussa.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä-hyllyttäjä: hae paikkaa jo tänään, sillä lyhyestä hakuajasta johtuen käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!