(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä, Gigantti Itäkeskus
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Gigantti on Suomen suurin kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä ja Suomessa Gigantin palveluksessa työtä tekee yli 1000 omistautunutta giganttilaista. Gigantti palvelee asiakkaitaan aina vastuullisesti ja tehokkaasti.

Koska kohta on joulu, etsimme nyt Itäkeskuksen Giganttiin

KERÄILIJÄÄ-VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

töihin marras-joulukuulle, mahdollisuuksien mukaan myös tammikuun alkupuolelle.
Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu nouto- ja huoltopalveluissa sekä yleiset varastotyöt. Palvelupisteellä keräilijät hoitavat myös Collect@Store-tilaukset sekä takuuvaihdot. Koska työtehtäväsi ovat asiakaspalvelutehtäviä, toivomme sinulta löytyvän asiakaslähtöistä otetta ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun.

Arvostamme sinussa asiakaspalvelukokemusta, kokemusta varastotyöstä, valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja. Suomen kielitaito, 18-vuoden ikä ja positiivinen ote työn tekemiseen ovat edellytyksiä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työn Gigantin joulusesongissa, osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kasvattaa ja kehittää ammattitaitoasi ja kerätä arvokasta työkokemusta. Oikein hyvillä tyypeillä on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä jatkossakin!

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian! Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 7798893. Emme voi ottaa vastaan hakemuksia sähköpostitse, joten täytäthän hakemuksesi www-sivuillamme. Liity ykkösketjuun!