(Poistunut julkaisusta)

Keräilijä elintarvikevarastoon Vantaalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Kiinnostaako sinua fyysinen ja liikkuva työ? Haluatko päästä tutustumaan varastotyön saloihin mukavien ja kannustavien työkavereiden johdolla?

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Viinikkalaan varastotyöntekijöitä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti viileässä tilassa (noin +2 astetta), mutta valmius pakkasessa (noin -25 astetta) työskentelyyn olisi myös hyvä löytyä. Työ pitää sisällään pakattujen elintarvikkeiden ja mehujen keräämistä tarralistojen avulla. Kerättävät tuotteet ovat noin 2-15 kg painoisia. Töitä tehdään klo 06-22 välillä ja työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja.

Työntekijöiltä edellytämme motivaatiota varastotöitä kohtaan, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, sillä kaikkiin työtehtäviin perehdytetään huolella. Työporukka on pieni ja tiivis ja joukon jatkeeksi toivotaan henkilöitä, joilta löytyy huumorintajua ja pientä pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä monimuotoisessa ympäristössä monipuolisten tehtävien parissa. Työtaitojesi karttuessa pystymme tarjoamaan sinulle myös vastuullisempia tehtäviä. Aloitukset työssä ovat elokuun aikana. Työsuhteet solmitaan aluksi vuoden loppuun saakka, mutta hyvin töissä menestyvillä henkilöillä on loistavat mahdollisuudet myös pitkäaikaiseen paikkaan. Työtunteja on tarjolla 22,5-37,5h/viikko. Palkkaus pohjautuu kaupan alan työehtosopimukseen.

Mikäli työ herätti mielenkiintosi ja koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana.