(Poistunut julkaisusta)

Kenttätoiminnan suunnittelija
Suomen Erillisverkot

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Kenttätoiminnan suunnittelijaa Etelä-Suomen alueelle

Haemme tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoiminnan ammattilaista suunnittelijan tehtävään. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävänhoitaja vastaa tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävien suunnittelusta sekä aikatauluista yhteistyössä verkkosuunnittelijoiden kanssa. Vastaat asennustöiden ja projektien valvonnasta ja töiden vastaanottotarkastuksista työkohteissa. Käsittelet alueen saatavuuskyselyt, vikailmoitukset ja rakentamistehtävät työnohjausjärjestelmässä. Lisäksi osallistut edellä mainittujen tehtävien dokumentointiin, asennus- ja viankorjaus- sekä varallaolotehtäviin ja henkilökunnan kouluttamiseen.

Suunnittelija valvoo myös asennusten laatumääräysten noudattamista sekä oman henkilöstön, että aliurakoitsijoiden suorittamissa asennustöissä sekä osallistuu kentän varallaoloon.

Odotamme hakijalta insinöörin tai teknikon koulutusta tai vastaavia tietoja ja taitoja työkokemuksen kautta. Luemme eduksi kokemuksen tietoliikennetekniikan suunnittelu-, asennus- tai ylläpitotöistä. Tehtävä edellyttää matkustamista ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia.

Arvostamme myös:

  • osaamista LAN/WAN-verkoista, reitittimistä ja WDM-tekniikasta
  • työkokemusta esimiestehtävistä
  • projektiosaamista
  • voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö-, tieturva-, ensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskortteja
  • korkeampaa ajokorttiluokkaa (esim. BE, BCE)
  • mahdollista halukkuutta sähköpätevyysluokka 1-3 suorittamiseen ja sähkötöiden johtajana toimimiseen tai  halukkuutta toimia mastomestarina (etelä- ja itä-alueilla)

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, hyvää töiden organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kyky itsenäiseen työhön ja kyky tiedon soveltamiseen uusien ratkaisujen kehittämiseksi ovat avain tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: "KT Suunnittelija Etelä-Suomi". Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 24.8.2018 mennessä.