(Poistunut julkaisusta)

Kenttätoiminnan suunnittelija / Erillisverkot, Oulu / Rovaniemi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020


Erillisverkot-konserni hakee

Kenttätoiminnan suunnittelijaa Pohjois-Suomen alueelle

Haemme tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoiminnan ammattilaista suunnittelijan tehtävään. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävässä toimit rakentamisen tuotantovastaavana omalla alueellasi ja toimit kentän edustajana projekteissa alueellisesti sekä tarvittaessa valtakunnallisesti. Vastaat tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävien suunnittelusta sekä aikatauluista. Valvot asennustöiden ja projektien toteutusta sekä suoritat töiden vastaanottotarkastuksia työkohteissa. Lisäksi osallistut edellä mainittujen tehtävien dokumentointiin, asennus- ja viankorjaus- ja varallaolotehtäviin sekä henkilökunnan kouluttamiseen. Sinulle on luontevaa käyttää toimisto-ohjelmia sekä tulet toimeen erilaisten viestintäsovellusten kanssa.

Odotamme hakijalta insinöörin tai teknikon koulutusta tai vastaavia tietoja sekä taitoja työkokemuksen kautta. Luemme eduksi kokemuksen tietoliikennetekniikan suunnittelu-, asennus- tai ylläpitotöistä sekä mastotöistä. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle.

Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kyky tiedon soveltamiseen uusien ratkaisujen kehittämiseksi on avain tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi on joko Oulussa tai Rovaniemellä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry(at)erillisverkot.fi -osoitteeseen otsikolla: "KT Suunnittelija Pohjois-Suomi". Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 26.4.2020 mennessä sähköpostitse rekry(at)erillisverkot.fi.  

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.
 
Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
http://erveuutiset.erillisverkot.fi/