(Poistunut julkaisusta)

KENTTÄTEKNIKKO
JOBmeal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haussa on innokas työntekijä, mielenkiintoiseen työtehtävään kioski- ja kahviautomaattien huoltotoiminnan pariin pääkaupunkiseudulle.

Vastaat kioskiautomaattien sekä kahviautomaattien toimivuudesta omalla alueellasi. Työ sisältää automaattien korjausta, asennusta sekä ennakoivaa huoltoa asiakkaillamme sekä teknisessä keskuksessamme Pitäjänmäellä. Pyrimme osoittamaan tehtävät osaamistasosi mukaan. Aktiivisella koulutuksella varmistamme osaamisesi kehittymisen sekä pääsyn haastavampien tehtävien pariin. Voit olla kokenut ammattilainen tai sellaiseksi matkalla oleva.  

Työtehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava tekninen koulutus, englanninkielentaitoa sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta työelämästä. Tarvitset suunnitelmallisuutta, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä sekä ohjelmistojen käyttötaitoa. Työtehtävä vaatii vähintään B-ajokortin.   

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja saatat aloittamasi asiat yhteistyökykyisesti loppuun asti. Arvostamme kykyä sujuvaan kommunikointiin niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Olet kiinnostut oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä alansa johtavassa yrityksessä sekä joukon ammattitaitoisia työkavereita ja työkalut, jotka mahdollistavat onnistumisen työssä. Koulutamme sinut vakituiseen, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Ymmärrät laadukkaan toiminnan ja hyvän asiakaspalvelu merkityksen. 

Lähde mukaan mielenkiintoiseen ja kehittyvään yritykseen. Saat hyvän perehdytyksen, ammattimaisen työympäristön, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset edut.

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 11/8.2019 mennessä, sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@jobmeal.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa, 5/8 2019 jälkeen Tekninen palvelupäällikkö Sami Siekkinen numerossa 0400 298 515.

Toimi pikaisesti tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.