(Poistunut julkaisusta)

KENTTÄPALVELUPÄÄLLIKKÖ
Leica Geosystems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

vastaamaan ensisijaisesta kontaktista Leica Geosystemsin konepuolen asiakkaisiin, jotka tarvitsevat asentamis- ja/tai huoltopalvelua.

Johdat Leica Geosystemsillä seitsemän ammattilaisen tiimiä, joiden työn suunnittelet, organisoit ja koordinoit siten, että asiakkaidemme työtilaukset prosessoidaan, asennetaan, dokumentoidaan ja laskutetaan yrityksessämme sovitulla tavalla. Varmistat tiimisi tehokkaan käyttöasteen ja johdat prosesseja proaktiivisella kehitämisotteella. Arvostamme erityisesti kykyäsi tarttua kehitettäviin työn osa-alueisiin ja johtaa tarvittavaa muutosta osaksi oman tiimisi päivittäistä työskentelyä. Leica Geosystemsillä olet tehtävässäsi avainasemassa sekä asiakastyytyväisyyden että liiketoiminnan sujuvuuden kannalta. Vaikka tiimisi on sijoittunut eri puolille maata, johdat heitä etänä positiivisella ja rakentavalla otteella mahdollistaen tiimiläistesi onnistumisen tehtävissään.

Aikaisempi kokemus vastaavanlaista organisointia vaatineista tehtävistä on sinulle selkeästi eduksi. Olet mahdollisesti ennenkin palvellut asiakkaitasi puhelimitse ja käytät näppärästi erilaisia järjestelmiä. Lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta teknisen alan tehtävistä, jotta pääset joustavammin sisälle tiimisi vastuisiin ja prosesseihin. Työssäsi tarvitset sujuvan suomenkielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjoitettua englannin kieltä, sillä kommunikoit eri maissa, pääasiassa Pohjoismaissa olevien partnereiden ja kollegojen kanssa. 

Olet asiakaslähtöinen, hyvällä palveluasenteella varustettu henkilö ja nautit asioiden järjestämisestä ja kehittämisestä. Johdat omaa ja tiimisi työtä ammattimaisesti ja varmistat omalla esimiestyöskentelylläsi, että tiimiläisesi sitoutuvat tehtäviinsä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Perehdytämme sinut sekä työhön että tuotteisiimme, ja saat käyttöösi työssäsi tarvittavat järjestelmät ja työkalut. Tehtävänkuva on monipuolinen ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan tekemiseesi. Kulttuurimme on rento, mutta asiantunteva ja ammattimainen. Arvostamme jokaisen työntekijämme panosta sekä yrityksemme kehittymiseen että oman ammattitaidon kehittämiseen.

Lisätietoa tehtävästä saat Mercuri Urvalin konsultti Santtu Rautiaiselta, puh. +358 44 500 6557 tai Director Sanna-Mari Muukalta, puh. +358 44 507 1633. Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää 27.5.2018 mennessä, Mercuri Urvalin nettisivuilta, www.mercuriurval.com tunnuksella FI-10576.