(Poistunut julkaisusta)

Kenttäpalvelukoordinaattori, Kiertokapula Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 26 miljoonaa euroa. Edistämme kiertotaloutta 80 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi ja katso myös yritysvideomme.


Meillä on nyt haussa Hyvinkäälle

KENTTÄPALVELUKOORDINAATTORI


tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tulet vahvistamaan noin 20 osaajan kuntapalvelut-yksikköä, joka vastaa jätteiden ja kiertotaloustuotteiden logistiikasta ja asiakaspalvelusta toiminta-alueellamme.

Toimenkuvaasi liittyviä työtehtäviä ovat alueellisten keräyspisteiden perustatarpeen kartoitus ja muovipakkauskeräyksen aloitukseen liittyvät tehtävät, aktiivinen yhteydenpito ja yhteistyö jätehuollon logistiikasta huolehtivien kumppanien työnjohtoon, kumppaneiden kaluston ja toiminnan sopimuksen mukaisuuden valvonta ja jätehuollon haasteiden (siirtomatkat, tiestön kestävyys, jätepisteiden ongelmat ja vahinkotapaukset) ja reklamaatioiden selvittely. Lisäksi hallinnoit kuljettajilta tulevia ilmoituksia ja käynnistät niihin liittyviä toimenpiteitä. Osallistut myös asiakaspalveluun ja asiakasrekisterin ylläpitoon. Työhösi sisältyy paljon ns. kentällä oloa ja liikkumista toiminta-alueemme kohteissa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa jätealan ja kiertotalouden tuntemus sekä perusymmärrys logistisista ratkaisuista. Tärkeintä on halu ja kyky oppia. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä perus it-taitoja. Sinulla tulee olla ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita asiakaspalveluhenkisesti.

Työ on aluksi noin 2 vuoden määräaikaisuus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana osaavaa työyhteisöä sekä kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consultingilla Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi 

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

 https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=308 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi