(Poistunut julkaisusta)

Kenttäpalvelujen asiantuntija
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

Microsoft Dynamics 365 -tiimiimme etsii nyt kokenutta ja innokasta kenttäpalvelujen asiantuntijaa asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin. Olisitko sinä oikea henkilö Accountor Enterpriseen kehittymään huippuosaajaksi monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin?

Toivomme, että kenttäpalvelujen ja kunnossapidon prosessit ovat sinulle tuttuja ja pystyt keskustelemaan sujuvasti asiakkaan liiketoiminnan upottamisesta Dynamics liiketoiminta-alustaan. Olet halukas oppimaan lisää, kehittämään ja laajentamaan asiakkaille tarjottavia ratkaisuja ja pystyt myös toimimaan myyntiä tukevassa roolissa. Yhtenä päivänä voit olla ottamassa käyttöön ratkaisua asiakkaan avainhenkilöiden kanssa, suunnittelet jatkokehitystä, tuet myynti ja markkinointia tai osallistut muiden asiantuntijoiden kanssa uusien liiketoimintojen valloituksen suunnitteluun. Tässä roolissa toimit avainhenkilönä asiakkaiden suuntaan kenttäpalvelun ja kunnossapidon ratkaisuissa. Vastaat suunnittelusta, määrittelystä, sekä toteutuksen tukemisesta.

Jotta ratkaisukonsultin työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinulla olevan

  • käytännön osaaminen liiketoimintaprosesseista
  • pystyt toimimaan vastuullisissa tehtävissä, työskentelemään itsenäisesti sekä osana suurempaa tiimiä
  • paloa laajentaa omaa osaamista ja tarjota tuoreita näkökulmia asiakkaidemme liiketoimintaprosesseihin
  • ja kirsikkana kakun päällä sinulla on jo takataskussa Dynamics 365 -osaamista

Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, sairaan lapsen hoitopalvelu, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Janne Laurila puhelinnumerosta 040 733 6681 tai janne.laurila@accountorenterprise.fi. Saat Jannen kiinni puhelimitse 27.5 klo 14-15 ja 3.6 klo 10-11.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja cv:si linkin kautta viimeistään 9.6.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään heti, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään!