Kenttäpäällikkö, Etelä-Suomi, Encore Ympäristöpalvelut
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019Työn kuvaus:
   
Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 225. Lue lisää encorepalvelut.fi  
 
Etsimme nyt Encore Ympäristöpalvelut Oy:n toimeksiannosta kenttäpäällikköä vastaamaan graafisen paperin hankinnasta, sidosryhmäsuhteista (mm. kuljetuskumppanit) sekä liiketoiminnan kasvun perusedellytyksistä. Tehtävän vastuualue on Etelä-Suomi ja toimipiste sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Koulutuksesi on mielellään korkeakoulutasoinen esim. kuljetuslogistiikan tai kaupan alan tutkinto, joka antaa hyvät valmiudet mm. kuljetusostojen sopimusneuvotteluihin. Soveltuvaa työkokemusta sinulle on kertynyt vähintään muutaman vuoden verran. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sidosryhmäsuhteiden hoitamiseen. Eduksesi, joskaan ei pakollista, on aiempi esimieskokemus ja kokemus jätehuoltoalalta tai kuljetuslogistiikasta. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja puhut ja kirjoitat äidinkielen tasoista sujuvaa suomea. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella.
 
Persoonana olet positiivinen tiimityöntekijä, joka tarkoittaa itseohjautuvaa ja tietoa jakavaa otetta töihin. Olet määrätietoinen ja motivoitunut kehittymään tehtävässäsi. Hahmotat kokonaisuuksia nopeasti ja teet päätöksiä annettujen rajojen puitteissa. Dokumentoit tehdyt työt järjestelmällisesti ja hallitset ajankäyttösi hyvin.  Ongelmatilanteissa haet omatoimisesti ratkaisuja ja vaikeissakin tilanteissa kykenet esittämään vaihtoehtoisia toimintatapoja.
 
Tehtäviisi kenttäpäällikkönä kuuluvat graafisen paperin hankinta ja tuottajavastuun toteuttaminen sekä asiakkaalle tuotettavien palveluiden operatiivinen koordinointi omalla maantieteellisellä vastuualueella. Kenttäpäällikkö toimii esimiehenä alueensa kahdelle kenttäasiantuntijalle ja vastaa keräysliikekumppanuuksien, jätelaitosten, kuntien sekä muiden vastaavien sidosryhmien kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Kenttäpäällikkö vastaa käytännön tehtävien järjestelystä siten, että sovitut asiakaslupaukset toteutuvat. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri kollegoiden kanssa löytäen uusia toimintamalleja.
 
Tarjoamme sinulle viihtyisän, vastuullisen ja erityisesti monipuolisen tehtävän, joka on tärkeä osa organisaation menestystä. Saat tehtävääsi tervehenkisen ja vakavaraisen yrityksen tuen, jotta viihdyt ja menestyt.
 
Jos sinulle tuli tunne, että tässä on sinun työpaikkasi, laita hakemuksesi ja cv:si adecco.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 17.3.2019 mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen 050-555 5210.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Aluepäällikkö


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239243
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki