(Poistunut julkaisusta)

Kenttäoperaattori
Haminan Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja 45 ammattilaisen voimin.

Etsimme asiakkaallemme Haminan Energia Oy:lle Kenttäoperaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on keskeytymätöntä kaksivuorotyötä ja alkaa helmikuussa 2020.

Kenttäoperaattorin tehtävässä vastaat Haminan LNG-terminaalin operoinnista. Vastuualueesi pitää sisällään kenttäoperoinnin ja aluevalvonnan tehtäviä, lastausten ja purkujen valvontaa, kuljettajakoulutuksia sekä kuljettaja- ja ajoneuvorekisterin hallintaa, laivaliitokset purku- ja bunkraustoiminnassa, poikkeustilanteisiin reagoimista sekä tarvittaessa valvomo-operaattorin sijaistamista. Lisäksi osallistut erilaisiin huolto- ja korjaustöihin sekä testauksiin, suoritat käyttäjäkunnossapidollisia tehtäviä ja huolehdit yleisestä aluekunnossapidosta.

Toivomme hakijoilta kokemusta prosessiteollisuudesta. Kokemuksesta ATEX-ympäristöissä työskentelystä on hyötyä tehtävään haettaessa. Lisäksi hakijalla tulisi olla toimialalle soveltuva ammattitutkinto (esim. sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikka). Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Työ sisältää korkeanpaikan työskentelyä.

Etsimme erittäin vastuuntuntoista ja luotettavaa henkilöä, joka toimii ja tekee päätöksiä luontevasti myös paineen alla. Uutta toimintaa käynnistettäessä toivomme hakijoilta myös sopeutumiskykyä sekä joustavaa asennetta. Työ on itsenäistä ja aika-ajoin jopa rutiininomaista, mutta tarvitset myös nopeaa reagointikykyä.

Tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Itsenäisestä roolista huolimatta sinulla on laaja asiantunteva tuki tehtävässä menestyäksesi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolta antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 7.1.