Kenttämyyntipäällikkö, Sector Alarm
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

 Huomio sinä tulosta tekevä myyjä! Huomaatko työtä tehdessäsi, että haluaisit neuvoa työkavereitasi myynnin tekemisessä, sillä tunnistat myynnin mahdollisuudet ja tiedät miten silloin kuuluu toimia? Vai oletko jo ehkä esimiestyössä myynnin parissa ja koet olevasi oikealla polulla, mutta kaipaat nyt jotain uutta? Miltä kuulostaisi päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen, joka on korona pandemiasta huolimatta tehnyt  kasvua ja tästä syystä laajentaa toimintaansa? 

Jos yllä mainittu natsasi, ja kaiken lisäksi pidät liikkuvasta työstä niin nyt hereille! Asiakkaamme Sector Alarm laajentaa toimintaansa Kokkolaan, ja etsimme heille tuloshakuista kenttämyyntipäälliköä vastaamaan omasta tiimistään.

 

Tehtävänkuvaus: 

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita. Yhdessä tiimin kanssa vastaatte Kokkolan alueen kenttämyynnistä. Varaatte tapaamisaikoja kasvotusten ja istutte myyntitapaamisia asiakkaiden kotona. Valmennat ja sparraat tiimiäsi kehittymään päivittäin paremmiksi myynnin tekijöiksi oman esimerkin kautta. Työn vastuualueisiin kuuluu myös työpäivien suunnittelu, raportointi ja rekrytointi. Sector Alarmilla arvostetaan suuresti omistautuneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, joilta löytyy kunnianhimoa tehdä joka päivä töitä 110% lasissa! Mikäli sinulta löytyy myynnin nälkää, kilpailuhenkisyyttä ja tavoitteellisuus motivoi sinua, sovit täydellisesti tähän positioon. Mikä parasta tämä ei ole mikään ysistä viiteen duuni, vaan olemme iltaisin töissä, kun asiakkaamme ovat kotona!

ODOTAMME SINULTA: 

-Asennetta, asennetta ja asennetta
-Aitoa halua auttaa myyjiäsi onnistumaan kentällä
-Mahdollisuutta työskennellä ilta-aikaan
-B-luokan ajokorttia
-Nuhteetonta taustaa

TARJOAMME SINULLE:

-Kansainvälisen ja luotettavan työnantajan
-Kehittymismahdollisuuden sisäisen koulutusorganisaatiomme avulla
-Vastuullisen työtehtävän
-Oman esimiehen tuen päivittäin
-Kilpailukykyisen palkan ilman provisiokattoa ja autoedun

SECTOR ALARM TYÖPAIKKANA 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tarjoajia yli 500 000 tyytyväisellä ja turvatulla asiakkaallaan. Kuten asiakastyytyväisyytemme osoittaa, olemme onnistuneet turvaamaan kotitalouksia ja pienyrityksiä jo yli 25 vuoden ajan erinomaisilla hälytysratkaisuillamme. Vuosien saatossa Sector Alarm on kasvanut merkittävästi ja ennuste tulevaan on lupaava sekä uusilla että olemassa olevilla markkinoilla.   

Olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman 2500 työntekijän voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Visiomme on tehdä töitä täydellä sydämellä tyytyväisten asiakkaiden ja turvallisimpien kotien puolesta - jokainen päivä. Intohimomme on tarjota laadukasta palvelua ja innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat turvaa ja mielenrauhaa ihmisille kodeissa ja pienyrityksissä. 

Olemme 100% asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen yritys, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia ja vahva voittamisen kulttuuri. Keskitymme oikeiden ihmisten löytämiseen ja heidän jatkuvan urakehityksensä tukemiseen. Nopeatempoisessa ja eteenpäin menevässä ympäristössä pääsee jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Tukenasi on kannustava ja lämminhenkinen voittajatiimi, joka auttaa sinua ylittämään itsesi aina uudelleen. Mikäli tunnistit itsesi, kuulisimme Sinusta mielellämme lisää!

HAE NYT

Mikäli tämä tehtävä kuvasi ajatuksiasi seuraavasta urastepistäsi, hae tehtävään mahdollisimman pian! Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Hakuaika 2.3.2021 asti. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valittu henkilö työllistyy Sector Alarmin työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi Eetu Auramolta puhelimitse numerosta +358 40 547 0303 arkisin klo 10-17 välillä. 

Paikkakunta: Kokkola
Palkkaus: Pohjapalkka 1700€+provisio+bonukset
Työaika: Iltatyö, su-to
Aloitus: Maaliskuussa


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425170
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola