(Poistunut julkaisusta)

Kenttämyynnin ammattilainen - Uusimaa
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2017

Onko Sinulla palava halu kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi kenttämyyntitehtävissä, tai haluatko päivittää nykyisen myyntityösi Avainasiakaspäällikön työtehtävään? 

Tule SINÄKIN työkaveriksi menestyvään kenttämyyntiryhmäämme, jonka inspiroiva työilmapiiri ja ylivertaiset tuotteet palkitsevat Sinutkin ammattilaisen ansiotuloilla. Medialuotsi on yksi kasvavimmista digimediatoimistoista Suomessa. Liikevaihtomme on n. 9 miljoona euroa ja työllistämme 100 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. 

Tällä hetkellä etsimme kenttämyyntiin AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ digitaalisten verkkomediatuotteiden yritysmyyntitehtäviin. 

Tarjoamme yritysasiakkaillemme digitaalista medianäkyvyyttä Suomen tunnetuimmilla verkkosivustoilla. Lisäksi tuoteportfolioosi kuuluvat myös Google hakusanamarkkinointi (google.fi), Google Display-mainonta, Remarketing sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube. 

Tarjoat yritysasiakkaillemme myös kotisivuja, verkkokauppoja ja Chat-pikaviestiratkaisuja sekä artikkelipohjaista natiivimainontaa MTV:n ja Bauermedian verkkomedioihin. 

Tuoteportfoliossasi ovat siis Suomen käytetyimmät mediat ja kotisivuihin liittyvät monikanavaratkaisut. Tarjontamme yrityksille on ainutlaatuinen, joka varmistaa Sinunkin menestymisesi Avainasiakaspäällikön tehtävässä. 

Voit olla hakemamme kenttämyynnin AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ, jos tunnistat itsesi alla olevasta osiosta, joita odotamme hakijalta: 

  • Olet sosiaalinen, oppimishaluinen ja ahkera tapaamaan yritysasiakkaita kasvotusten saavuttaaksesi ammattilaisen ansiotulon. 
  • Sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät lupauksesi. Osaat asettaa sanasi oikein ja luontaisilla vuorovaikutustaidoillasi sekä positiivisella asenteellasi sinulla on kyky kommunikoida luontevasti asiakkaiden kanssa. 
  • Ja päättäväisyytesi ja myyntihenkisyytesi auttavat sinua viemään neuvotteluprosessin lopulliseen ostopäätökseen.
  • Avainasiakaspäällikön työtehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, josta maksamme Sinulle Verohallinnon ohjeistamaa verovapaata kilometrikorvausta.  

Emme välttämättä edellytä aikaisempaa kenttämyyntikokemusta, mutta menestymisesi myyntityössä tai aikaisempi sosiaalinen työympäristösi katsotaan eduksesi. Ammattitaitoiset kenttämyyntikouluttajamme ovat aina tukenasi matkalla kohti myyntimenestystä. 

Meille tärkeätä on luoda henkilöstöllemme viihtyisä ja kannustava ilmapiiri. Avainasiakaspäällikkömme ovat yrityksemme voimavara, ja sen olemme huomioineet kuukausipalkassa, myyntiprovisioissa ja bonuksissa, joita pidämme yhtenä alan parhaimmista. 

Tarjoamme sinulle 2500 euron kuukausipalkan kolmen kuukauden ajan, jotta voit turvallisesti aloittaa uuden työtehtäväsi. 

Kolmen kuukauden jälkeen pysyvä kuukausipalkkasi on 2000 €. Turvallisen kuukausipalkkausmallin avulla pystyt siirtymään kohti suurempia ansiotuloja. 

Kokonaispalkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, myyntiprovisioista ja bonuksista. Parhaimmat Avainasiakaspäällikkömme tienaavat yli 8000 euroa kuukaudessa (Marraskuun 2017 palkkadata). 

Tarjoamme tekijöillemme myös ylivertaiset tuotteet, kulttuuri- ja liikuntasetelit, ilmaisen kuntosaliedun, mukavan työilmapiirin rehtien ja tukevien työkavereiden kera sekä viihtyisät ja modernit toimitilat keskeisillä sijainneilla. 

Voit tutustua Medialuotsin tarjoamaan paikkaan myös kotisivujemme kautta. www.medialuotsi.fi/tule-toihin/avainasiakaspaallikko 

HAE Medialuotsin tarjoamaan Avainasiakaspäällikön tehtävään lähettämällä hakemuksesi - viimeistään 20.02.2018 - sähköpostilla osoitteeseen: jari.laaksonen@medialuotsi.fi