(Poistunut julkaisusta)

Kenttämyyjä
Eden Springs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Kenttämyyjää, toimimaan hyvin aktiivisessa ja tuloshakuisessa uusasiakashankintatyössä. Yritys tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kahvi- ja vesiratkaisuja heidän toimitilojensa juomatarpeisiin. Tämä toimeksianto suoritetaan suorarekrytointina, eli valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtävä:
Itsenäisessä ja vastuullisessa kenttämyyjän roolissa varmistat tehokkaan myyntiprosessin alueellasi (PKS/Uusimaa) ja työskentelet aktiivisesti lisätäksesi yrityksen asiakaskuntaa. Myyt räätälöityjä ratkaisuja sekä olemassa oleville että uusille asiakkaille. Aktiivinen prospektointi ja uusasiakashankinta tulee olemaan tärkeässä roolissa. Tulet raportoimaan suoraan Myyntipäällikölle ja toimit Vantaan toimistolta käsin, jossa olet osana tiivistä myyntitiimiämme.

Sinusta:
Sinulla on kokemusta myynnistä, mielellään B2B-puolelta. Viihdyt itsenäisessä roolissa pienemmässä, tulospainotteisessa tiimissä, isossa kansainvälisessä yrityksessä. Henkilönä olet tulosorientoitunut, ja kehität jatkuvasti omaa myyntiäsi uusilla ideoilla. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Mitä tarjoamme:
Sinusta tulee osa suuren kansainvälisen yrityksen Suomen myyntitiimiä, jossa arvostamme aloitteellisuutta ja mukautumiskykyä.
- Kiinteä palkka, bonusjärjestelmä, työpuhelin ja tietokone
- Joustava ja itsenäinen työskentely
- Haastava ja mielenkiintoinen työ
- Mukava työympäristö ja kollegoita ympäri Suomen
- Olla osa kunnianhimoista organisaatiota

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Muista liittää hakemukseesi CV mukaan, sekä mainita palkkatoiveesi tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea pian. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.