(Poistunut julkaisusta)

Kenttämyyjä
Poolia Suomi Oy / Butikskonsult Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Butikskonsult Ab

Butikskonsult on perustettu vuonna 1983 ja vuosien saatossa meistä on kasvanut yksi Ruotsin johtavista myymäläkalustuksen ja -suunnittelun kehittäjistä sekä toimittajista. Suunnittelemme asiakkaillemme joko koko myymäläkonseptin sisustuksen tai osan siitä. Tämän lisäksi tarjoamme myös tuotteita sekä ratkaisuja mm. kassa-, skannaus-, vedonlyönti-, hedelmä- ja vihannes-, leipä-, valaistus-, lattiamateriaali-, hyllytys- ja panelointialueille. Tuotteemme valmistetaan pääasiassa Ruotsissa ja me vastaamme tuotteiden logistiikasta, varastoinnista sekä kokoamisesta. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Kumlassa ja työllistämme hieman yli 65 työntekijää. Liikevaihtomme on noin 18000000€. Olemme astumassa Suomen markkinoille ja meillä on jo hyvät yhteydet osaan Suomen suurimmista päivittäistavarakaupan ketjuista. Lue lisää kotisivuiltamme!

Esittely

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme Butikskonsult Ab:lle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja tehokasta

KENTTÄMYYJÄÄ

työskentelemään uuden brändin pariin Suomessa vähittäistavarakaupan alalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään elokuun 2019 alussa.

Työtehtävät

Työtehtäväsi käynnistyvät Agripo (www.agripo.fi) brändin parissa ensin ja myöhemmin laajennat tuoteportfoliota Butikskonsult Ab:n muihin tuotteisiin (www.butikskonsult.com). Ensisijaisesti keskityt myynnin käynnistämiseen, myyntistrategian laatimiseen ja sen toimeenpanemiseen. Työskentelet alkuun ainoana Suomen työntekijänä kotitoimistoltasi käsin, luot asiakassuhteita vähittäistavaraketjujen sekä kauppiaiden kanssa. Työpäiväsi koostuvat mm. asiakaspuheluista, tapaamisista, tarjousten tekemisestä ja myyntiprosessin kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä näiden erinäisten toimenpiteiden raportoimisesta Ruotsiin. Tukenasi on Ruotsissa työskentelevä esimies ja myyntitiimi.

Edellytykset

Etsimämme henkilö on tehnyt b-to-b myyntiä aiemmin mielellään vähittäistavarakaupan puolella tai FMCG tuotteiden parissa. Suomen markkinoiden tuntemus on tärkeää ja ihanteellista olisi jo oman verkoston olemassaolo, josta olisi hyvä lähteä toteuttamaan myyntiä. Tehtävä on monipuolinen ja laaja-alainen, myynnin ohella tehtävään sisältyy myös hallinnon sekä raportoinnin tehtäviä. Yrittäjämäinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja aktiivinen työskentelyote ovat oleellisia tehtävää ajatellen. Kokeena myyjänä kykenet ottamaan vastuun myynnin käynnistämistä Suomessa sekä luomaan oman asiakasverkoston vähittäiskaupan alalle ympäri Suomea.

Edut

Butikskonsult AB:llä on yli 30 vuoden historia Ruotsissa ja menestyksekäs tuoteportfolio sekä asiakaskonseptit. Tässä on hieno mahdollisuus kokeneelle tekijälle; pääset luomaan uutta ja kehittämään samalla myös omaa ammatillista osaamistasi.

Tehtävässä on kilpailukykyinen kk-palkka ja mahdollisuus autoetuun.

Lisätiedot

Rekrytointiprosessi toteutetaan huhti-toukokuun aikana ja on mahdollista sopia, että työt alkavat vasta 1.8.2019, näin ehdit lomailemaan rauhassa ja aloittamaan uudet työt levänneenä ja valmiina uusiin haasteisiin. Haastattelut käynnistyvät kuitenkin jo pian, joten jos tehtävä herätti kiinnostuksesi niin toimithan nopeasti!

Kerrothan meille itsestäsi ja taustastasi ja miksi olisit oikea tyyppi tehtävään. Lähetä englanninkielinen cv:si ja erillinen motivaatiokirjeesi hakuohjeidemme mukaan.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter