(Poistunut julkaisusta)

Kenttämyyjä, Pro Ratas Oy (Helsinki)
Pro Ratas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Pro Ratas Oy on vauhdikkaasti kasvava digitoimisto. Tällä hetkellä Pro Rattaassa ahkeroi n. 40 myynnin ja mainonnan ammattilaista. Pro Ratas on osa Kaleva-konsernia (1.10.2017 alkaen). Pro Ratas tarjoaa asiakkailleen mainosratkaisuja Facebook-, Instagram-, LinkedIn- ja Google-tuotteissa. Heillä on myös oma erittäin laadukas videotuotanto.

Haemme nyt Pro Ratas Oy:n Helsingin toimipisteelle, vakituiseen työsuhteeseen,

KENTTÄMYYJÄÄ

Kenttämyyjän tehtävänä on kartoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä uusien asiakassuhteiden luominen osana muuta myyntiryhmää. Buukkaat omat asiakastapaamisesi ja keskustelet sujuvasti asiakkaan liiketoiminnan tavoitteista ja ratkaiset myyntiin ja markkinointiin liittyvät asiat Pro Rattaan tarjoamilla markkinointi- ja mainosratkaisuilla.

Ymmärrät mediamyynnin ratkaisujen tarjoamat hyödyt asiakkaalle ja pystyt tarjoamaan asiakkaalle markkinointi- ja mainosratkaisuja. Omaat aktiivisen, määrätietoisen ja itsenäisen otteen tekemiseen ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta. Pystyt hoitamaan työsi myös englannin kielellä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöä B2B-myynnistä sekä asiakaspalvelutehtävistä, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Pro Ratas tarjoaa sinulle kilpailukykyisen pohjapalkan + kannustavan provision, kasvavan talon monet edut sekä mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin timanttiseksi ammattilaiseksi, vakituisessa työsuhteessa. Oma auto on välttämätön tehtävän hoitamiseen, työkenttänäsi on koko Uusimaa.

Rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Go On Helsinki. Lisätietoja tehtävästä antaa Maarit Halonen (puh 044 0845 556, maarit.halonen@go-on.fi)