Kenttämyyjä, Eden Springs, Vantaa
Eden Springs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Eden Water & Coffee Company toimii jo 25 vuoden kokemuksella 18. maassa. Edenistä on tullut Euroopan johtava kahvi- ja vesiratkaisujen toimittaja yrityksille. Edenin arvot: Me välitämme, Me uskallamme, Me erotumme. Nämä arvot innoittavat meitä kehittymään ja panostamaan menestyksekkääseen tulevaisuuteen.

Etsimme nyt Edenille uutta henkilöä tehtävään:

Field Sales Representative (kenttämyyjä)

Työtehtävä:
Itsenäisessä ja vastuullisessa kenttämyyjän roolissa varmistat tehokkaan myyntiprosessin alueellasi ja työskentelet aktiivisesti lisätäksesi yrityksen asiakaskuntaa. Myyt räätälöityjä ratkaisuja sekä olemassa oleville että uusille asiakkaille. Aktiivinen prospektointi ja uusasiakashankinta tulee olemaan tärkeässä roolissa. Tulet raportoimaan suoraan Myyntipäällikölle ja toimit Vantaan toimistolta käsin, jossa olet osana tiivistä myyntitiimiämme.

Sinusta:
Sinulla on kokemusta myynnistä, mielellään B2B-puolelta. Viihdyt itsenäisessä roolissa pienemmässä, tulospainotteisessa tiimissä, isossa kansainvälisessä yrityksessä. Henkilönä olet tulosorientoitunut, ja kehität jatkuvasti omaa myyntiäsi uusilla ideoilla. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Mitä tarjoamme:
Sinusta tulee osa suuren kansainvälisen yrityksen Suomen myyntitiimiä, jossa arvostamme aloitteellisuutta ja mukautumiskykyä.
- Kiinteä palkka, bonusjärjestelmä, työpuhelin ja tietokone
- Joustava ja itsenäinen työskentely
- Haastava ja mielenkiintoinen työ
- Mukava työympäristö ja kollegoita ympäri Suomen
- Olla osa kunnianhimoista organisaatiota

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Muista liittää hakemukseesi CV mukaan, sekä mainita palkkatoiveesi tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea pian. Haku on auki 26.1.2020 asti. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Eden Springsin työntekijäksi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1323275
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa