(Poistunut julkaisusta)

Kenttämestari kesätyöhön
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ KENTTÄMESTARIKSI

Metsäpirtin kompostointikentälle Sipooseen. Me vesihuollon tuotantopalvelujen yksikössä vastaamme Viikinmäen ja Suomenojan jätevedenpuhdistamoiden puhdistamolietteiden jatkojalostuksesta komposti- ja multatuotteiksi.

Metsäpirtin kenttä sijaitsee Sipoossa osoitteessa Kilpilahdentie 241, 06850 Kulloo. Kenttä on myös pääasiallinen työpiste. Ajomatka Helsingin keskustasta on noin 40 km.

Vastaat kentän ylläpidon käytännön töistä, joita ovat muun muassa aumamerkintöjen ylläpito, lämpötila-antureiden hoito sekä omavalvontanäytteenotto ja tarvittaessa noutoasiakkaiden palvelu. Huolehdit urakoitsijoiden työsuoritteiden kirjaamisesta ja seurannasta sekä tuotteiden laadunvalvonnasta. Kenttämestarin kesäloman aikana teet myös työnjohdon tehtäviä. Kenttämestari on ainoa vakituinen HSY:n työntekijä työmaalla.

Toivomme sinulta B-ajokorttia, vähintään 18 vuoden ikää, kiinnostusta jätteiden hyötykäyttöön, vahvaa työmoraalia, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työntekoon. Työ soveltuu erityisesti esim. ympäristöalan teekkarille tai insinööriopiskelijalle. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen jätehuollosta tai ympäristöalalta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työn kesto on huhti–toukokuusta aina elo–syyskuulle asti sopimuksen mukaan. Ilmoita hakemuksessasi sinulle sopiva ajankohta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Nipuli, janne.nipuli@hsy.fi tai puh. 050 320 3904.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.3.2019 klo 15.00 mennessä.