(Poistunut julkaisusta)

Kenttäkoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme nyt dynaamiseen ja menestyvään joukkoomme

KENTTÄKOORDINAATTORIA

vammaispalveluihin Pohjois-Karjalan alueelle.

Työtehtävät:

Tehtävässäsi vastaat yhdessä tiimin kanssa Kotipalvelu Mehiläisen vammaispalveluiden kokonaisvaltaisesta tuottamisesta ja kehittämisestä Siunsoten alueella. Tehtävässä korostuu sosiaali- ja terveyspalvelualan ammatillinen osaaminen ja sosiaali- ja hoivapalveluiden monipuolinen tuntemus. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoamien vammaispalveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyys huomioon ottaen. Kotipalvelu Mehiläinen Oy toimii useiden kuntien yhteistyökumppanina tarjoten mm. henkilökohtaisen avun -, omaishoidon vapaan - ja vaativan hoidon vammaispalveluita palveluseteliasiakkaille sekä ostopalveluasiakkaille. Tarjoamme vammaispalveluita myös yrityksille sekä yksityisasiakkaille.

Päivittäiset tehtäväsi koostuvat aina vuorosuunnittelusta myynnillisiin tehtäviin. Kenttäkoordinaattori toimii henkilökohtaisten avustajien lähiesimiehenä, joka osallistuu vuorosuunnitteluun sekä ohjaa avustajien työskentelyä. Kenttäkoordinaattorin tehtävään kuuluu myös työskentelyä asiakkaiden kanssa. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien laadun varmistajana. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi ja palvelun kehittäminen sekä aktiivinen yhteydenpito julkisen ja yksityisen sektorin asiakasyksikköihin ja -organisaatioihin.

Sinulta odotamme:
- Sosiaali- ja terveysalan tutkintoa
- Vähintään kolmen vuoden työkokemusta vammaispalvelukentältä henkilökohtaisen avustajan tehtävistä
- Kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä.
- Myyntiosaamista ja -henkisyyttä sekä asiakaspalvelutaitoa
- Kokemusta yhteistyöstä tai työskentelystä kuntasektorin kanssa.

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta http://www.mehilainen.fi/palvelut-kotiin-kotipalvelu-mehilainen

Kotipalvelu Mehiläinen Oy tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Teemme työtämme täydellä sydämellä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset. Kotipalvelu Mehiläinen Oy kuuluu Mehiläinen-konserniin.

Jos tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä CV ja avoin hakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Palvelupäällikkö reetta-maija.koskinen@mehilainen.fi