(Poistunut julkaisusta)

Kenttäjohtajia, turvallisuusala
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Oletko kiinnostunut kouluttautumaan turvallisuusalalle monipuoliseen tehtävään? Onko sinulle tärkeää tehdä
merkityksellistä työtä? Mikäli vastasit myönteisesti, saatat olla etsimämme henkilö.

Kuopion Vartiointipalvelu Oy on turvallisuusalan kokonaisratkaisuja tarjoava turvallisuusalan asiantuntijayritys.

Etsimme asiakkaamme vahvan kasvun tueksi nyt Kenttäjohtajia BtoB-sektorille Pohjois-Savon alueelle.

Työnkuvaasi sisältyy aktiivinen BtoB -myynti sekä asiakassuhteiden hoito, vastaat myöhemmin omasta asiakas-salkustasi, turvallisuusratkaisujen asennukset -ja koulutus sekä tarvittaessa vartiointitehtävät kuuluvat myös työtehtäviisi.

Asenne ja into uuden oppimiseen on ratkaisevassa roolissa tehtävässä menestymiseen. Tehtävään annetaan kuukausien mittainen koulutus. Voit siis omalla aktiivisella otteella kouluttautua uuteen ammattiin ja päästä mukaan luotettavaan, rehtiin joukkueeseen. Työhön ei vaadita aikaisempaa kokemusta alalta.

Tärkeintä on, että olet motivoinut oppimaan, pidät aidosti ihmisistä ja itsenäisestä työstä asiakkaiden parissa. Ennen kaikkea toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeaa asennetta muuttuviin tilanteisiin. Työssä vaaditaan joustavaa asennetta työaikojen suhteen. Suureksi eduksi katsotaan hyvä fyysinen kunto ja terveet elämäntavat.

Palkkiojärjestelmä tehtävässä on kiinteä takuupalkka + provisio. Omalla aktiivisella työpanoksellasi määrität itse tulotasosi.


Tarjoamme näköalapaikan ja monipuolisen palkallisen koulutuksen turvallisuusalan toimihenkilötehtävässä sekä vakituisen merkityksellisen työn.

Kiinnostuitko? Tartu rohkeasti haasteeseen ja lähetä pikaisesti hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin ja kerromme lisää tarvittaessa. Yhteydenotot: henkilöstökonsultti, Miia Tarvainen, p. 050 3623984 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi