Kenttähuoltotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Etsimme asiakkaallemme liikkuvaa kenttähuoltotyöntekijää tammikuusta maaliskuun loppuun saakka kestävälle huoltokaudelle.

Työkuvaus

Kenttähuoltotyöntekijänä suoritat tiealueella tehtävää huolto- ja kunnossapitotöitä parityönä Etelä-Suomen alueella. Tehtävään sisältyy myös työskentelyä mastossa, noin 8–10 metrin korkeudessa. Työt tehdään arkisin päivä- ja yövuoroissa 37,5 h/vko. Huoltokeikoille lähdet työparin kanssa Vantaalla sijaitsevalta työhönottopisteeltä, ja tehtävä edellyttää satunnaisesti myös yöpymistä lähellä kohdetta.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää C-luokan ajo-oikeutta, sekä valmiutta matkustaa Etelä-Suomen alueella ja työskennellä korkeissa paikoissa ulkoilmassa. Etunasi toimii aiempi kokemus mekaanisista asennustöistä sekä tiealueella työskentelystä. Työn suorittaminen vaatii myös voimassa olevia työturvallisuus-, tieturvallisuus 1- ja hätäensiapukortteja. Näiden puuttuessa tarjoamme sinulle koulutukset korttien suorittamiseksi.

Tarjoamme

Valitulle henkilölle tarjoamme mielenkiintoisen huoltotyön kilpailukykyisellä palkkauksella määräaikaisessa projektissa. Monipuolisuutta työpäivääsi tuo liikkuminen eri kohteissa ja vaihtuvat huolto- ja asennustyöt. Työsuhteen alussa sinulle järjestetään asianmukainen perehdytys, jolla varmistamme sujuvan liikkeellelähdön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 0504648493, arkisin klo 13–14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot