(Poistunut julkaisusta)

KENTTÄHUOLTOMEKAANIKKO, Oulu (Wihuri Oy Tekninen kauppa)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Haemme Ouluun 

Kenttähuoltomekaanikkoa

Tehtäviisi kuuluu trukkien sekä ympäristönhoito- ja maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustyöt. Työskentelet pääsääntöisesti Linde-, Wille- ja Caterpillar-merkkien parissa. Voit olla työelämässä vasta aloittava tai jo kokenut konkari; tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen asenteesi sekä innostunut työotteesi. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta joko koulutuksen tai työn kautta. Suomen kielesi on sujuva ja englannin kielen hallitset kohtuullisesti. IT-perusteet ovat hallussasi. 

Katsomme eduksi kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn perehdytyksineen, mahdollisuuden kehittyä tehtävässä osaamisesi mukaan sekä tosi mukavat työkaverit. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin rekrytointikonsultti Päivi Lahdenperä p. 040 357 2501. 

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2019. Paikat voidaan täyttää sopivien henkilöiden löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.