(Poistunut julkaisusta)

Kenttähuoltoinsinööri
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Tehtävänkuvaus

 

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme aktiivista ja palveluhenkistä Kenttähuoltoinsinööriä pääkaupunkiseudulle.

Kenttähuoltoinsinöörinä vastaat Metson kotimaan murskaus- ja seulontalaitteiden huollosta, asennuksista sekä ylläpidosta. Huollot tapahtuvat asiakkaiden laitoksilla pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä.

Huolehdit asiakkaittemme koneiden huoltopalvelusopimuksista yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Teet huoltotoimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa toimit myös työnjohtajana, ja sinulla on alueen huoltopalveluiden operatiivinen vastuu.

 

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

  • Mahdollisten poikkeamien korjaaminen ja tarvittaessa niistä tiedottaminen eteenpäin sekä päivittäisten tavoitteiden antaminen ja varmistaminen
  • Vastuualueen töiden organisointi ja resurssien käytön optimointi
  • Vastaat siitä, että asiakkaalle tehdyt palvelut toteutetaan vaatimusten mukaisina

Varmistat myös, että kentällä noudatetaan työturvallisuusohjeita ja edistät näin omalla toiminnallasi Metson työturvallisuuskulttuuria. Toimit tarvittaessa myös asiakkaittemme teknisenä tukena sekä vastaat heille tarjottavista koulutuksista.

 

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä monipuolista käytännön kokemusta alan vastaavista tehtävistä, kuten testauksen, dokumentoinnin tai laadun parista. Sinulla on kokemusta myös teollisista huolto-, ylläpito- ja asennustöistä, kuten sähkö-, automaatio- ja mekaanisista huolto- ja asennustöistä. Aiempi kokemus koulutus- tai ohjaustehtävistä katsotaan eduksesi.

Sinulla on hyvä tekninen yleissivistys ja suhtaudut asioihin käytännönläheisesti. Ratkaiset yllättäviäkin ongelmia rakentavasti yhdessä sidosryhmien kanssa, selvität ongelmien syyt organisoidusti sekä seuraat korjaavien toimenpiteiden toteutumista.

Työssäsi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja tarkka. Toimit luontevasti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, tarvittaessa myös englanniksi. Tehtävässä edellytetään myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toimimaan alan johtavan yrityksen jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Teknologiamme on maailman huipputasoa ja panostamme jatkossakin kasvuun ja kehitykseen. Tueksesi saat mukavan, osaavan työyhteisön, perusteellisen perehdytyksen ja tietenkin suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa tiistaisin klo 13-15 Aggregates Services Manager Aki Saarenmaa +358 50 526 7199 ja torstaisin klo 13-15 Workshop Manager Tuomas Juutilainen +358 50 317 0514.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian Metso Careers -sivun kautta, kuitenkin viimeistään 2.9.2018.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.