(Poistunut julkaisusta)

Kenttähuoltaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Tehtävänkuvaus

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme aktiivista ja palveluhenkistä murskaus- ja seulontalaitteiden Kenttähuoltajaa Etelä-Suomen alueelle.

Kenttähuoltajana vastaat Metson kotimaan murskaus- ja seulontalaitteiden huollosta, asennuksista sekä ylläpidosta. Huollot tapahtuvat asiakkaidemme laitoksilla eri puolilla Etelä-Suomea.

Huolehdit asiakkaidemme koneiden huoltopalvelusopimuksista yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Teet huoltotoimia itsenäisesti ja sinulla on alueen huoltopalveluiden operatiivinen vastuu.

 

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

  • Mahdollisten poikkeamien korjaaminen ja tarvittaessa niistä tiedottaminen eteenpäin sekä päivittäisten tavoitteiden määritteleminen ja varmistaminen
  • Vastuualueen töiden organisointi ja resurssien käytön optimointi
  • Varmistaa, että asiakkaalle tehdyt palvelut toteutetaan vaatimusten mukaisina

Huolehdit myös, että kentällä noudatetaan työturvallisuusohjeita ja edistät näin omalla toiminnallasi Metson työturvallisuuskulttuuria. Lisäksi toimit tarvittaessa asiakkaidemme teknisenä tukena.

 

Menestyäksesi

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä monipuolista käytännön kokemusta alan vastaavista tehtävistä. Sinulla on myös kokemusta teollisista huolto-, ylläpito- ja asennustöistä. Arvostamme erityisesti sähköautomaatio- ja hydrauliikkaosaamista, lisäksi aiempi tuntemus murskaus- ja seulontalaitteista katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvä tekninen yleissivistys ja suhtaudut asioihin rohkeasti ja käytännönläheisesti. Ratkaiset yllättäviäkin ongelmia rakentavasti yhdessä sidosryhmien kanssa, selvität ongelmien syyt sekä seuraat korjaavien toimenpiteiden toteutumista organisoidusti.

Työssäsi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen sekä tarkka. Toimit luontevasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, tarvittaessa myös englanniksi. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toimimaan alan johtavan yrityksen jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Teknologiamme on maailman huipputasoa ja panostamme jatkossakin kasvuun ja kehitykseen. Saat perusteellisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan omaan työhösi. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä luonnollisesti suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Tehtävä alkaa oikean henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Workshop Manager Tuomas Juutilainen +358 50 317 0514, puhelut arkisin klo 8-16.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian Metso Careers -sivun kautta, kuitenkin viimeistään 16.12.2018.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.