(Poistunut julkaisusta)

Kenttäesimies siivousyritykseen
Efectivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

"Lindan Kotipalvelu on saanut palvella kotitalouksia arjen siivouksissa jo vuodesta 2003. Arvojamme ovat ylivertainen asiakaspalvelu sekä aito välittäminen työyhteisöstä".

Efectivo Oy etsii asiakkaalleen, Lindan kotipalvelulle, kenttäesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Lindan kotipalvelu  on keskittynyt laadukkaisiin kotisiivouksiin pääkaupunkiseudulla. 

Hakemamme kenttäesimiehen työnkuva on liikkuva, joten toivomme, että käytössäsi on oma auto. Tehtävänäsi on opastaa, valvoa sekä perehdyttää kodinhoitajiamme työssään, joten edellytämme sekä kokemusta siivousalalta, että esimiestehtävistä. Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä ja työskentelyalueenasi on koko pääkaupunkiseutu. 

Esimiehenä olet kannustava ja tarvittaessa jämäkkä. Saat työntekijät loistamaan omalla esimerkilläsi. Ymmärrät yrityksen asettamien standardien merkityksen ja sinulta löytyy roppakaupalla kaupunkilaisjärkeä. Sinusta löytyy kykyä ja halua tehdä asiat oikein, eikä vain sinnepäin. Olet energinen ja aurinkoinen, huolellinen ja tarkka. 

 

Tarjoamme reilun palkan lisäksi mm. liikuntaedun sekä säännöllisesti hierontapalvelun kaikille työntekijöillemme. Työyhteisö on dynaaminen, nuorekas ja vahvasti ideointiin kannustava. 

Avoimen hakemuksen, sekä ajan tasalla olevan cv:n voit laittaa sähköpostilla karolina.haapaniemi@efectivo.fi. Kirjoita otsikoksi "Oikotie kenttäesimies".