(Poistunut julkaisusta)

Kenttäavustajia kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Tiesitkö, että L&T:läisiä työskentelee myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla, avustamispalvelutehtävissä? Nyt tiedät, ja ehkä kiinnostut kun kerromme hakevamme nyt 

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LENTOKENTÄLLE 

 

Tässä tehtävässä huolehdit avustettavien matkustajien (mm. pyörätuolimatkustajat, näkövammaiset, vanhukset, yksin matkustavat lapset) auttamisesta lentomatkalle ja lentomatkalta pois. Lentokentillä on elämää kaikkina vuorokauden aikoina, siispä sinun työsikin on vuorotyötä kaikkina vuorokaudenaikoina, sekä arkisin että viikonloppuina. Tarvitsemme kesätyöntekijöitä kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin töihin.   

 

Työsi on asiakaspalvelutyötä, joten odotamme sinulta reipasta ja avuliasta asennetta. Tehtävässäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Työssäsi kohtaat runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, joten odotamme suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa! Työ on virkistävän vaihtelevaa, ja sinulta löytyykin kyky sopeutua sekä kiireeseen että rutiineihin. Lentoasemalla työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja valittaville henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.  

   

Tarjoamme sinulle ihmisläheisen, vastuullisen sekä monipuolisen työn kiehtovassa ja kansainvälisessä työympäristössä! Pääset osaksi vauhdikasta tiimiä, ja hyvän seuran lisäksi huolehdimme, ettei elämäsi koostu pelkästään työstä. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista kattavampi työterveyshuolto. Palkka on perus-kesäjampan palkkaa vähän parempi, 13,45 €/h + ilta- ja yölisät.   

   

Joko innostuit? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

 

Klikkaa siis jo eteenpäin! Huikea kesä lentoasemalla odottaa! 

Avustettavein matkustajien ja yksinmatkustavien lasten huolehtiminen Hki-Vantaan lentoasemalla