(Poistunut julkaisusta)

Kenttäasiantuntija
Paperinkeräys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
Paperinkeräys Oy
Paperinkeräys Oy on innovatiivisia kierrätys-, ympäristö- ja tietoturvapalveluita tarjoava yritys, jossa pääset tekemään hyvää työtä ympäristön hyväksi. Liiketoimintamme tavoitteena on ehkäistä jätteen syntymistä ja edistää kierrättämistä sekä materiaalien uusiokäyttöä etsimällä jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä, innovatiivisia ratkaisuja. Omistajiamme ovat metsäteollisuuden suuret kansainväliset toimijat, jotka ovat pysyneet pitkälti samoina koko 73-vuotisen historiamme ajan. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa osaavassa joukossa merkityksellisellä toimialalla. Paperinkeräys konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 220. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.paperinkerays.fi
Toimenkuva
Haemme nyt kenttäasiantuntijaa Ruoholahteen, Helsinkiin

Olet operatiivinen nyrkki, joka huolehtii Etelä-Suomen alueella sovituista palveluista. Tehtäviisi kuuluu graafisen paperin keräyspalveluiden myyminen asunto-osakeyhtiöille ja muiden palveluidemme myyjien tukeminen tarjousten teossa. Lisäksi vastaat keräyskohteiden tietojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta tietojärjestelmissä, sekä keräysvälineistön hallinnasta ja ylläpidosta. Seuraat, mitä markkinoilla tapahtuu ja olet ajan tasalla alan tilanteesta.
Teet yhteistyötä kuljetuskumppaneiden ja käsittelypalveluita tuottavien yritysten kanssa. Toimit maanlaajuisessa Aluetiimissä.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta
• kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta roolista asiakasrajapinnassa
• sosiaalisuutta ja luottamusta rakentavaa vuorovaikutustyyliä
• aitoa kiinnostusta myyntityöhön
• analyyttisyyttä, järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
• valmiutta olla liikkeellä n. 50 % työajasta, tavaten asiakkaita ja kumppaneita
• etua sinulle on operatiivisista tehtävistä kierrätysalalta, logistiikka-alalta, tai muulta saman tyyppiseltä alalta
Koulutus ja työkokemus
Soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa
Muut tiedot
Tämä tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen työn kestävää kehitystä edistävän kiertotalouden käytännön tehtävissä ja mahdollisuuden kehittyä alan osaajaksi. Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja yrityksemme henkilöstöedut. Työn arvioitu aloitusaika on huhtikuussa 2018.
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sirpa.kilpelainen@vmp.fi otsikolla "asiantuntija" 23.3.2018 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Kilpeläinen 050 338 4881, lahti@vmp.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
Tule tekemään hyvää työtä ympäristön hyväksi!
Kesto
vanhempainvapaan sijaisuus, arvio 022019
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, Sirpa.Kilpelainen@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2018 mennessä.