(Poistunut julkaisusta)

Kenttäasentaja - Novatron Oy, Pirkanmaa
Novatron oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Novatron Oy on infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita sekä ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on lähes 30 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa. Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa ja Espoossa. Tutustu yritykseen oheisesta linkistä: https://novatron.fi

Rekrytoimme nyt Novatronin huolto-organisaatioon liikkuvaa kenttäasentajaa maanrakennustyökoneiden koneohjausjärjestelmien asennukseen, käyttöönottoon ja huoltoon. Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa ja tulet työllistymään Novatron Oy:lle
vakituiseen työsuhteeseen.

Kenttäasentajan työssä et pääse kyllästymään, sillä työhösi sisältyy paljon itsenäistä työskentelyä alueesi asiakkaiden vaihtuvissa työkohteissa. Työskentelet pääasiassa Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella, mutta aika-ajoin työ vaatii matkustamista myös muualla Suomessa.

Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta:
- Yrittäjämäistä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
- Oma-aloitteista otetta ongelmien ratkaisussa
- Kykyä toimia haastavissakin olosuhteissa
- Osaamista mekaanisista asennuksista
- Perustason hitsaustaitoa, luokkia ei tarvita
- Ajokorttia

Lisäksi hydrauliikkaosaaminen ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tutkitusti tyytyväisen työyhteisön sekä erinomaisen kaluston, työkalut ja puitteet työn tekemiseen. Työsuhteen alussa tulet käymään läpi kattavan perehdytysjakson asentajan tehtävään. Lisäksi päivittäisessä työssäsi tukenasi on etätukiverkosto ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi pääset osaksi myös bonusjärjestelmää ja saat käyttöösi työntekijöiden monipuoliset edut. Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena ja edetä urallasi.

Mikäli haluat osaksi kasvavaa suomalaista perheyritystä, kerrothan meille hakemuksen
muodossa osaamisestasi 31.5.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa.
Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointia hoitaa Adeccolla Jani Karjalainen,
puh. 050 444 4480 tai jani.karjalainen@adecco.fi.