(Poistunut julkaisusta)

Kenttäasentaja, KH-Koneet Group Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

KH-Koneet Group on yksi johtavista maanrakennuskoneiden maahantuojista, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. KH-Koneet Group on täyden palvelun toimittaja, joka tarjoaa oikean laitteen jokaiseen maanrakennuksen ja materiaalinsiirron käyttökohteeseen, kattavat huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konserniin kuuluu koneita maahantuovat, myyvät ja huoltavat KH-Koneet, Kobelco Center, Edeco Tools, KH-Maskin AB (Beck Maskin Sverige) sekä maa- ja pohjarakentamiseen erikoistunut konevuokraamo Crent.


Haemme raskaan kaluston parissa työskentelevää KENTTÄASENTAJAA


vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, jossa työllistyt suoraan KH-Koneet konserniin. Työ sijaitsee asiakaskohteissamme ympäri pääkaupunkiseutua sekä ajoittain myös korjaamoillamme Klaukkalassa tai Vantaalla.
Kenttäasentajana pääset työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti huolto- ja korjaustehtävissä sekä vikadiagnostiikan parissa.


Me tarjoamme sinulle:

 • loistavat työsuhdeedut autoedusta kannettavaan tietokoneeseen ja mukaviin työkavereihin
 • säännölliset ja joustavat työajat omaan elämäntyyliisi sopiviksi
 • hulppean ja erittäin kattavan sairaustapaturvavakuutuksen niin työ kuin vapaa-ajalle
 • merkityksellistä työtä laadukkaiden maahantuontibrändien parissa
 • ammattitaitoisen kollegaverkoston ja työnjohtotuen arjen haasteissa
 • laadukkaan perehdytyksen alan huipputuotteiden parista
 • aidosti kasvavan, yrittäjähenkisen, rennon ja joustavan työnantajan


Toivomme sinulta:

 • perustason hydrauliikan ja sähköjärjestelmien osaamista
 • tehtävään soveltuvaa työkokemusta kevyemmän tai raskaamman kaluston huolto ja/tai asennustöistä tai sopivaa teknistä koulutusta
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen ymmärrystä
 • asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä omaaloitteista ja itsenäistä työotetta


Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään ti 24.12.2019, rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.