(Poistunut julkaisusta)

Kentänhoitaja (raaka-aineet), Biolan Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, jonka yli 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen. Biolanin koko liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Biolan pyrkii tuotteillaan vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tänä päivänä tuotevalikoima kattaa kierrätysraaka-aineita hyödyntävät puutarha- ja huonekasvituotteet, kuivakäymälät, kompostorit, ympäristöystävälliset jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa. Biolan markkinoi omia ja tytäryhtiöidensä tuotteita Suomen lisäksi EU:n alueelle, Lähi-Itään, Kauko-Itään, Kaakkois-Aasiaan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viennin merkitys kasvaa edelleen. Biolan Groupissa työskentelee noin 140 henkilöä.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi.


Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa? Meillä on nyt haussa Euraan

KENTÄNHOITAJA, raaka-aineet


tuotannon raaka-aineiden saatavuudesta, esikäsittelystä, kompostoinnista ja laadusta vastaavan tiimin vahvistukseksi. Biolanin raaka-ainekenttä on noin 15 hehtaarin kokoinen kokonaisuus, jossa käsitellään ja valmistellaan satoja tuhansia kuutioita tuotannon tarvitsemia raaka-aineita vuodessa. Raaka-ainekentällä käsitellään mm. turvetta, sammalta, lantaa, puunkuorta ja erilaisia lietteitä sekä tehdään avokompostointia. Tiimimme vahvuus on 3 henkilöä ja lisäksi kentällä operoi koneurakoitsijamme henkilöstöä.

Kentänhoitajana toimenkuvaasi kuuluu raaka-aineiden ja seosten riittävyydestä huolehtiminen sekä varastoarvojen oikeellisuuden seuranta (ml. inventointi), raaka-aineiden kotiinkutsut (ostotilaukset), vastaanotto ja laskujen tarkastaminen, kenttäkartan ylläpito ja tilanhallinta. Raaka-ainekentällä operoivan urakoitsijan osalta ohjeistat ja seuraat heidän toimintaansa sekä toimitat heille seosreseptiikan massojen käsittelyä varten. Yhdessä heidän kanssaan huolehdit myös rikkakasvien torjunnasta ja yleisestä puhtaanapidosta. Teet lisäksi aktiivista laadunvalvontaa huolehtimalla näytteiden otosta, kompostiaumojen lämpötilamittauksista ja erien seurannasta. Raportoit ja teet kirjauksia raaka-ainekentän toiminnoista Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmäämme. Teet aktiivista yhteistyötä tuotannon, tuotekehityksen, urakoitsijan edustajan, turvetuotannon, laatuihmisten ja myynnin kanssa.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta työskentelystä vastaavan tyyppisissä tehtävissä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli sinulla on aiempaa tuntemusta kasvualustoista (ravinteet, ph, ilmavuus), orgaanisten massojen käsittelystä ja laatuajattelusta. Osaat käyttää perus IT-järjestelmiä osana työtäsi. Suomen kielen lisäksi sinulla olisi hyvä olla englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Osaat tehdä päätöksiä ja ohjata urakoitsijoiden toimintaa.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=377 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.