(Poistunut julkaisusta)

Kenkämyyjä, Kookenkä Mylly, Raisio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Oletko kiinnostunut kenkämuodista ja laadukkaista tuotemerkeistä? Oletko asiakaspalvelija, joka nostaa hymyn asiakkaan korville ja haluat luoda ensiluokkaisia palvelukokemuksia? Haluatko olla mukana rakentamassa Myllyn Kookengän brändiä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista.

Työsuhde perustuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan muotoon ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, asiakkaan tarpeen kartoittaminen, kenkien myynti sekä myymälän edustuskunnossa pitäminen. Vastaat työpanoksellasi asiakkaiden viihtyvyydestä sekä löydät sopivimmat ratkaisut asiakaan erilaisiin tarpeisiin asiantuntevalla otteella.


Edellytämme sinulta

aiempaa kokemusta kenkä- tai vaatemyynnistä
myyntihenkisyyttä
aurinkoista asiakaspalveluasennetta
oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
halua kehittää omaa osaamista tuotteiden ja myyntityön suhteen


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
laadukkaan tuotevalikoiman myytäväksi
mahdollisuuden kehittyä osaavan tiimin tuella ammattilaiseksi
kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten seuraa sähköpostiasi jonne videolinkki lähetetään. HUOM! Tarkkailethan myös roskapostikansiota. Videohaastatteluiden jälkeen jatkoon päässeet hakijat kutsutaan toisen kierroksen haastatteluun.


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
0207206566
riina.suomela@staffpoint.fi